Over ons

Prokant is professioneel kantoorinrichter.

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van mooie en functionele inrichtingen, waarin mensen zich prettig voelen en efficiƫnt kunnen werken.

Het doel van Prokant is om een toegevoegde waarde voor u te zijn. We hebben in alle prijsklassen producten, van basis tot design. U kunt van ons verwachten dat we meedenken op het gebied van efficiƫnte inrichting, ergonomie, design en budget. Daarnaast vinden we het persoonlijke contact met de klant belangrijk.

Vele jaren ervaring
Drijvende kracht achter Prokant is Willy van den Boomen. Hij is al meer dan 30 jaar zelfstandig ondernemer waarvan vele jaren als gediplomeerd kantoorinrichter. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich in kwaliteit. Prokant bezoekt regelmatig nationale en internationale beurzen en fabrieken om de nieuwste ontwikkelingen op de voet te volgen. Diverse modellen van onder andere bureau’s, bureaustoelen en kasten zijn in onze showroom in Gemert te bekijken.

Specialist in totaalinrichting
Iedere onderneming of instelling heeft zijn eigen identiteit. Een interieur kan deze identiteit versterken. Prokant is gespecialiseerd in totaalinrichting. Wij realiseren kantoor- en kantine interieurs, die passen bij het karakter van uw organisatie. We streven naar een balans in de inrichting, door op elkaar afgestemde items. Laat u adviseren………